Innoclair

Innoclair

Leverancier van hoogwaardige, efficiënt werkende duurzame micro-zuiveringen

Innoclair Nederland is leverancier van een reeks compacte en efficiënt werkende individuele micro-zuiveringen die het huishoudelijke afvalwater decentraal zuiveren. De slim ontworpen micro-zuivering biedt het antwoord op de actuele en dringende vraag naar effectieve zuivering van huishoudelijk afvalwater op het perceel zelf. Doordat het gezuiverde water wordt terug geven aan de natuur, daar waar we het verbruiken, wordt er een positieve bijdrage geleverd aan de duurzame zoetwaterkringloop.

Respect voor het milieu en biodiversiteit is hierbij voor ons van groot belang. Ons team adviseert u graag bij de keuze van uw systeem, en draagt zorg voor het correct installeren en onderhouden van uw micro-zuivering.

Onze aanpak

Innoclair Nederland of een erkende Innoclair dealer binnen Nederland ondersteunt u bij het gehele proces. Het proces begint bij het selecteren van de juiste micro-zuivering. Vervolgens installeren we na het verstrekken van de opdracht de micro-zuivering en stellen we hem in bedrijf waarbij we u een “in bedrijfsstelling” document overhandigen. Na de datum van in bedrijfsstelling is een garantie van 10 jaar van toepassing op de tank en 12 maanden op de besturing, compressor, recirculatiepomp en beluchtingselement(en). Ongeveer 90 dagen na inbedrijfstelling komen we terug voor een extra check-up of de micro-zuivering naar behoren werkt.

Ook bieden we after-sales service en onderhoud van onze goedgekeurde producten op alle soorten micro-zuiveringen.
Hierdoor bent u verzekerd van een juist onderhouden en werkende micro-zuivering.

Voorverkenning

Offerte

Installatie

Onderhoud