Innoclair

Voordelen van
micro-zuiveringen

Innoclair heeft erkende micro-zuiveringsinstallaties ontwikkeld voor gezinswoningen die niet zijn aangesloten op het collectieve rioolnet (riolering). Ook het vervangen van een drukriool unit voor een Innoclair micro-zuiveringsinstallatie is een goede stap t.a.v. een duurzame zoetwaterkringloop.

De micro-zuiveringsinstallatie is laag in installatie- en gebruikerskosten waarbij ook het elektriciteit verbruik zeer laag is. Dit ondanks de uitstekende prestaties en dankzij de gepatenteerde innovaties.

Door de specifieke technologie die ontwikkeld is om uw afvalwater te zuiveren, garanderen we u een geurloze werking zonder uitstoot van zware broeikasgassen zoals methaan en H2S, ongeacht het seizoen, en zonder secundaire ventilatie op het dak van uw woning.

Dankzij de gepatenteerde vorm en snelle implementatie is de micro-zuiveringsinstallatie geschikt en betrouwbaar in overloop gebieden zoals de uiterwaarden. Uiteraard worden in deze situatie de watergevoelige delen zoals de besturing en compressor uit het risico gebied gehaald.

In heuvelachtige gebieden waar drukriolering voor problemen kunnen zorgen, kan de micro-zuiveringsinstallatie probleemloos worden geïnstalleerd. Zelfs onder extreme kou- of besneeuwde omstandigheden werkt de installatie zorgeloos. Installatie is zelfs mogelijk tot boven de 400 meter in de bergen.